Снимка услуга погребения Павлинка Ганева

Погребения

Загубата на близък човек може да бъде труден момент и ние разбираме колко е важно да се уверим, че сбогуването с него е извършено с най-голяма грижа и професионализъм.

В нашата погребална агенция предлагаме широк спектър от погребални услуги, за да сме сигурни, че можем да задоволим вашите специфични нужди и желания. Нашият опитен и състрадателен персонал е на разположение денонощно, за да ви преведе през всяка стъпка от процеса на планиране на погребението най-вече – организирането на погребална церемония, която наистина да почете паметта на вашия близък.

Осигуряваме пълен пакет от погребални услуги, включително транспортиране на починалия, подготовка на тялото и подкрепа за семейството ви в този труден момент. Ние можем да осигурим ковчег, цветя, както и всички други необходими погребални аксесоари.

Цените на услугите зависят от много фактори, най-вече от това, какви са вашите желания и възможности. Свържете се с нас, за да научите повече за нашите погребални услуги и как можем да ви помогнем да почетете паметта на любимия си човек.

Обърнете внимание и на необходимите документи за извършване на погребална церемония:

  1. Съобщение за смърт констатирано от лекар
  2. Лична карта или паспорт на починалия.

За извършване на погребение в старо гробно място са необходими следните документи:

  1. Квитанция за платено гробно място
  2. Документ доказващ родствена връзка с първия починал и сега починалия
  3. Ако починалия не е пряк наследник се изисква съгласие от всички наследници с декларация по образец от техническа служб

Свържете се с нас!